Ratsastustuntikalenteri 2023

04.09.2023

Tervetuloa ratsastamaan! 

Kuparihumman syyskauden vakiotunnit käynnistyvät maanantaina 4.9.2023. Ratsastustunnit saatavilla maanantai, tiistai ja torstai, vakiotunnilla ratsastat (1 kerran viikossa tai useammin) tietyssä ryhmässä ja voit hankkia sarjakortin, jolloin tuntihinta tulee edullisemmaksi.

Ratsastamme pienryhmissä, jolloin opetus on yksilöllisempää ja kehittyminen usein nopeampaa. Käytössämme on osaavia hevosia ja poneja. Ratsastustunnit sisältävät monipuolista sisältöä, pyrimme aina huomioimaan myös ratsastajien toiveita tai tavoitteita tuntien sisällön suhteen.

Meille on tärkeintä ratsastajien turvallisuus, oppimisen ja onnistumisen kokemukset, joten vakiotuntien ryhmät pyritään suunnittelemaan ratsastajien aiemman taitotason mukaisesti. Tarjolla on ryhmiä koulu- tai esteratsastukseen aina vasta-alkajista edistyneemmille. Meillä jokainen kehittyy ja etenee aina omien kykyjen mukaisesti, joten jokaiselle löytyy varmasti oma ryhmä, olethan rohkeasti yhteydessä niin suunnitellaan sinulle sopiva ryhmä.

Lisäksi tarjolla aina ajanvarauksella yksityistunteja, kertakäyntejä tai lisäryhmiä, ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on mielessä joku tietty ajankohta tai vaikka oma ryhmä ystävän kanssa.

Voit ilmoittaa halukkuutesi osallistua sinua kiinnostavaan tasoryhmään alla olevan lomakkeen kautta tai ottamalla yhteyttä Emiliaan, joko soittamalla 0447226703 tai WhatsApp-viestillä.

Tutustu lisää meillä ratsastamiseen

Ilmoittautuminen

Varaa paikkasi ajoissa, täytämme ryhmät ilmoittautumisjärjestyksessä.
Olemme sinuun yhteydessä lomakkeen lähettämisen jälkeen.

OTA YHTEYTTÄ

KUPARIHUMMA OY 

Hakolahdenniementie 1,
82590 Närsäkkälä
3321866-3
Tietosuojaseloste