AGGRESSION 
REPLACEMENT
TRAINING® (ART)


ART eli Aggression Replacement Training on kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan pohjautuva menetelmä, jonka tavoitteena on kehittää moraalista ajattelua, parempaa itsehillintää sekä sosiaalisia taitoja.

ART on toiminnallinen ryhmämuotoinen menetelmä, jonka avulla opetetaan epäsosiaalisesti käyttäytyville nuorille taitoja vuorovaikutustilanteisiin. Epäsosiaalisuus voi ilmetä esimerkiksi aggressiivisena käyttäytymisenä tai vetäytymisenä. ART perustuu kolmeen harjoiteltavaan komponenttiin: sosiaaliset taidot (toiminnan taso), vihanhallinta (tunnetaso) ja moraalinen päättely (ajattelun taso).

Ennaltaehkäise


Kuparihummassa hyödynnämme menetelmänä ARTin pohjoismaista versiota, AARtia, joka tuo kokonaisuuteen vielä ennaltaehkäisevämpää ja kasvatuksellisempaa otetta. Nuoren haasteiden ei tarvitse olla suuria, koska ARTista hyötyvät ihan kaikki sosiaaliseen kyvykkyyden tasoon katsomatta.

Ryhmiä voidaan toteuttaa tarpeen mukaan sivistys-, sosiaali- ja nuorisopalveluihin.

Lisätietoa menetelmästä Suomen ART ry – Aggression Replacement Training

Oletko kiinnostunut Aggression Replacement Training®-menetelmästä?


Ole hyvä ja jätä yhteystietosi tai kysy lisää, otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme. Kiireellisissä asioissa tavoitat parhaiten puhelimitse tai Whatsapp-viestillä.

OTA YHTEYTTÄ

KUPARIHUMMA OY 

Hakolahdenniementie 1,
82590 Närsäkkälä
3321866-3
Tietosuojaseloste