EMILIA 
KARVINEN

Ratsastuksenohjaaja
Hevosavusteinen sosiaalipedagogiikka -ohjaaja
Metsätalousinsinööri AMK
Kosmetologi
Mind Riders Coaches® -opiskelija


Ikuinen oppija

Emilia on kahden lapsen äiti ja Kuparihumman Tilan emäntä. Emilia on kerryttänyt kokemustaan monelta alalta ja hyvin erilaisista työtehtävistä ympäri Suomen niin ihmisten, metsän kuin eläinten parissa työskennellessään. Hyvinvointi, eläimet ja luontosuhde ovat hänelle tärkeitä arvoja.

Emilia vastaa pääasiassa Kuparihumman hevos- ja eläinavusteisista palveluista, tilan hevosten hyvinvoinnista sekä ratsastustunneista. 

"Olen aina ollut hyvin kiinnostunut kehittämään ja kouluttamaan itseäni, jotta voin tarjota nykyaikaisia tapoja ja menetelmiä niin ratsastuksen opetuksessa kuin hevosten kanssa toimiessa. Yhdistämällä eri suuntauksia, pedagogisia taitoja, positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeisyyttä ratsastukseen sekä hevosen kanssa toimimiseen, yhdessä kehonhallinnan taitojen kanssa tekee oppimisesta mielekästä."

Kokemuksista käytäntöön


Hevoset ovat kuuluneet Emilian elämään jo pienestä lähtien ja hänellä on kokemusta niin omista hevosista, ratsastuksessa kilpailemisesta kuin eri talliympäristöissä työskentelystä. Jo lukio-opinnot veivät Emilian hevoskoulutuksen pariin ratsastuslukioon, jonka jälkeen oppia on kertynyt niin Ypäjän Hevosopistosta kuin monilta täydentäviltä kursseilta. Työt erilaisilla ratsutalleilla aina klassiseen ratsastuksen erikoistuneesta tallista perinteiseen isoon ratsastuskouluun ovat luoneet pohjaa Kuparihumman Tilan synnylle. Nykyisin erityisesti ratsuhevosten kasvatus on Emilian sydäntä lähellä. 

"Etenkin varsojen koulutus on niin antoisaa ja merkityksellistä, se on kuin kirjoittaisi tyhjää päiväkirjaa, jonne kaikki jää muistiin. Kyse on paljolti siitä, mitä haluat lukea sieltä tulevaisuudessa, hieman kuten elämässäkin."

Yhteisön merkitys


Ratsastustunneilla ja hevosavusteisissa palveluissa sekä talliyhteisössä Emilia painottaa toiminnassaan sosiaalipedagogista viitekehystä, jossa jokainen saa harrastaa turvallisessa ja hyväksyvässä ympäristössä. 

"Meidän mottomme on; tule sellaisena kuin olet. Kaikilla meillä on omanlainen tavoite tai toive harrastamisen laadulle, on se sitten tavoitteellista esteratsastusta, hevosten hoitamista tai maastokävelyjä ponin kanssa."

Nähdään!

OTA YHTEYTTÄ

KUPARIHUMMA OY 

Hakolahdenniementie 1
82590 Närsäkkälä
3321866-3
Tietosuojaseloste