HEVOSAVUSTEINEN
TOIMINTA


Hevosavusteinen toiminta on ohjattua toimintaa hevosten parissa, jonka tavoitteena on vahvistaa sosiaalista kasvua, toimintakykyä ja resilienssiä,
kykyä selviytyä vaikeissakin tilanteissa.

Hevosavusteinen toiminta edistää lasten, nuorten ja aikuisten psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia. Toiminnassa harjoitellaan arkielämäntaitoja hevosten ja talliympäristön avulla. Hevosten kanssa voidaan tehdä hyvin monenlaisia harjoituksia aina hevosten pelkästä havainnoinnista, selässä rentoutumiseen tai tallissa tehtäviin toimiin.  Hevosavusteinen toiminta ei edellytä aiempaa hevoskokemusta, jokaisen kanssa edetään omin pienin askelin.

Asiakaslähtöistä


Hevosavusteinen toiminta voidaan käsitteenä nähdä laajasti, se voi olla kuntouttavaa, tukea antavaa, ennaltaehkäisevää tai harrastetoimintaa. Toiminta on aina tavoitteellista, asiakaslähtöistä sekä suunnitellaan yksilön tai ryhmän tarpeiden mukaiseksi. Hevosavusteista toimintaa voidaan hyödyntää monenlaisissa yhteyksissä mm. lastensuojelun tukitoimena, mielenterveys- ja päihdetyössä, tukihenkilötoiminnassa ja oppimisen tukena. Talliyhteisö ja toiminta hevosten kanssa opettaa hyviä sosiaalisia, tunne- ja vuorovaikutustaitoja.

Elämyksellisyys


Kuparihummassa hevosavusteinen toiminta pohjautuu sosiaalipedagogiseen viitekehykseen, jossa vaikutukset syntyvät vuorovaikutuksen, osallisuuden ja kokemuksellisuuden kautta. Keskiössä on yksilön omakohtainen kokemus, sen kautta oppiminen ja oivaltaminen. Toiminnan vaikutuksina nähdään usein positiivisen käyttäytymisen lisääntyminen, itsetunnon vahvistuminen, läsnäolon ja keskittymisen parantuminen. Hevosavusteinen toiminta soveltuu hyvin myös stressi- ja uupumusoireiston kanssa painiville voimaannuttava toimintana sekä ennaltaehkäisemään kuormitusta. Hevosavusteinen toiminta voi olla yksilö-, pari-, tai pienryhmätoimintaa. 

Tule sellaisena kuin olet.

Toiminta


HEVOSAVUSTEINEN TOIMINTA

Hevosavusteista toimintaa järjestetään sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä niin sovitaan tutustumiskäynti!

Hinnasto


Hevosavusteinen toiminta

Sisältää 60min ohjattua tavoitteiden ja toiveiden mukaista toimintaa.

55€/h/hlö

Tutustumiskäynti -50%

Tarjoamme ensimmäisen tutustumiskäynnin -50%, jossa käydään yhdessä läpi toiveita tai tavoitteita hevosavusteiselle toiminnalle sekä suunnitellaan sopiva kokonaisuus. Sisältää tutustumisen tilan eläimiin ja toimintaa hevosten tai ponien kanssa.

Oletko kiinnostunut hevosavusteisesta toiminnasta?


Ole hyvä ja jätä yhteystietosi tai kysy lisää, otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme. Kiireellisissä asioissa tavoitat parhaiten puhelimitse tai Whatsapp-viestillä.

OTA YHTEYTTÄ

KUPARIHUMMA OY 

Hakolahdenniementie 1,
82590 Närsäkkälä
3321866-3
Tietosuojaseloste