ELÄINYSTÄVÄT


Kuparihumman tilalla asustaa monenkirjava joukko eläinystäviä.

Täällä pääset tutustumaan läheisemmin tilan vakioasukkaisiin, kesäisin hevosten määrä kasvaa leirien ajaksi useammalla kivalla hevoskaverilla.

Vinni

Syntymäaika: 2016

Rotu: Shetlanninponi

Sukupuoli: ruuna

Vinni -poni on tilamme ja hevostallimme mahtavana maskottina toimiva pienisuuri poni, jonka työt liittyvät pääasiassa hevosavusteisissa toiminnoissa mukana olemiseen ja pienten lasten ratsun virkaa suorittaessa. 

Vinni omaa hyvän huumorintajun ja rakastaa kaikkia, jotka jaksavat häntä hoivata ja osaa hän myös muutaman tempun.

Hökkis

Syntymäaika: 2006

Rotu: Suomenhevonen

Sukupuoli: tamma

Hökkis on oikea ratsastuksen opetusmestari, jolla on kokemusta kaikista ratsastuksen lajeista aina kenttäratsastuksesta, este- ja kouluratsastukseen. Hökkis on kilpaillut esteratsastuksessa 100cm korkeudella ja osaa kouluratsastuksen kiemuroita aina HeA tasolle asti. 

Hökkiksen erityispiirre on opettaa ratsastajille hyvää kehonhallintaa ja kehotietoisuutta, mutta myös herkkyyttä ja läsnäoloa.

Karkki

Syntymäaika: 2014

Rotu: Zemaitukas

Sukupuoli: ruuna

Karkki toiselta nimeltään myös Nallekarkki on poniruuna, joka toimii ratsastustunneilla lapsilla ja pienillä aikuisilla. Karkki on koulutustasoltaan HeB ja re 80cm. Ratsastustunneilla Karkki on tasaisen kuuliainen ja tykkää erityisesti este- ja puomitehtävistä.

Hilla

Syntymäaika: 2019

Rotu: suomenhevonen

Sukupuoli: tamma

Hilla on Kuparihumman Tilan -kasvattama ja Emilian silmäterä. Hilla opiskelee vasta ratsun uraa nuoren ikänsä johdosta, joten osallistuu toimintaan vielä toistaiseksi vain läsnäolollaan. Toiveissa olisi, että Hilla toimisi jatkossa tilalla jalostuskäytössä ja kunhan ikää ja kokemusta karttuu mahdollisesti myös asiakaskäytössä.

Jolly

Syntymäaika: 2012

Rotu: puoliverinen

Sukupuoli: tamma

Jolly on tilamme arvokas kuningatar, joka pitää huolen muista hevosista ja on kiinnostunut kaikista ihmisistä. Jolly on maailmaa nähnyt, kokenut konkari, jolla on kilpailukokemusta niin Irlannista kuin Ranskastakin kenttäratsastuksen maailmasta. 

Jolly on erinomainen opetusmestari, kiltti ja seurallinen. Herkkäsieluisen Jollyn erityispiirre on opettaa kuuntelemaan ja olemaan läsnä. Ratsastaessa Jolly tarjoaa mahdollisuuden kokea kuinka pienin avuin ratsastaja voikaan vaikuttaa hevoseen.

Lenni

Syntymäaika: 2018

Rotu: eestinhevonen

Sukupuoli: ruuna

Lenni on upea täysin pikimusta pienisuurihevonen. Lennillä on suuri ja rakastava sydän, joten hänestä saa parhaan halikaverin, jos siltä tuntuu. Lenni on ratsastustunneilla kaikille ratsastajille soveltuva, kokonsa puolesta myös aikuisille. Koulukiemurat Lenniltä taipuu ylväästi ja onpa hän osallistunut kouluratsastuskilpailuihinkin. Hevosavusteinen toiminta on lähellä Lennin sydäntä, etenkin jos siinä rapsutellaan ja hupsutellaan paljon.

Lennin erityispiirre on ystävällisyys ja kaikkia rakastava utelias asenne.

Ciko

Syntymäaika: 2016

Rotu: puoliverinen

Sukupuoli: ruuna

Ciko asustelee tilallamme ja on käytössämme ratsastustunneilla tarpeen mukaan.

Morris

Morris -kissan voit tavata tallista nukkumasta, pihalta makoilemasta tai ulkoa metsästämästä. 

Morris nauttii huomiosta, hellistä silityksistä ja saattaa jopa joskus kömpiä syliin nukkumaan.

OTA YHTEYTTÄ

KUPARIHUMMA OY 

Hakolahdenniementie 1
82590 Närsäkkälä
3321866-3
Tietosuojaseloste