KUPARIHUMMAN TILA


Tilamme sijaitsee Kiteen Närsäkkälässä, luonnonkauniin ja puhdasvetisen Pyhäjärven välittömässä läheisyydessä. Olemme keskittyneet ihmisten ja hevosten hyvinvoinnin edistämiseen.

Kuparihumman Tila on sukutila, jonka toiminta on vuosikymmenten varrella muuntunut perinteisestä maitotilasta sukupolvien vaihdoksen myötä. Vuodesta 2014 tila on keskittynyt pääasiassa hevos- ja metsätalouden harjoittamiseen. Tilalla on myös edelleen viljelyksessä peltoja, joilta tuotamme hyvälaatuista hevosille suunniteltua heinää.  

Hevoskasvatusta


Vuodesta 2015 Kuparihumman Tila on kasvattanut pienimuotoisesti ratsuhevosia, meille on syntynyt FWB ja suomenhevosvarsoja. Tulevaisuuden tavoitteena on keskittyä erityisesti suomenhevosten jalostukseen. Hevosten hyvinvointi on meille tärkeää ja haluammekin kehittää hevosten elinolosuhteita jatkuvasti hyvinvointia tukevaan, luonnollisempaan suuntaan. Viimeisimpänä meille on valmistumassa aktiivitarha, jonka tavoitteena on lisätä hevosten lajityypillistä, luonnonmukaista tarvetta liikkua ja laiduntaa laumoissa. 

Hevos- ja eläinavusteisuus


Kuparihumman Tila tarjoaa hevos- ja eläinavusteisia palveluita yksilö- ja ryhmätoimintana. Hevosavusteinen toiminta soveltuu tukemaan lasten, nuorten ja aikuisten elämäntaitoja vahvistamalla niin fyysistä kuin psyykkistä hyvinvointia. Tilalla järjestetään toimintaa myös eläin- ja luontoavusteisten neuropsykiatristen valmennusten osalta. Järjestämme kesäisin ratsastusleirejä ja ratsastustunteja joko yksityis- tai pienryhmäohjauksessa. 

Palveluita hevosille


Hevosille tarjoamme mahdollisuuksien mukaan:

▪ Täysihoitopaikkoja
▪ Ruokintasuunnitelmia
▪ Tammoille varsomispaikkoja
▪ Hevosten kuntoutuspaikkoja
▪ Laidunpaikkoja 

Ota yhteyttä ja kysy lisää, mikäli olet kiinnostunut hevosten hyvinvointia edistävistä palveluista. 

Hevosiamme on ikuistanut valokuviin Sanna Kostamo Photography

OTA YHTEYTTÄ

KUPARIHUMMA OY 

Hakolahdenniementie 1
82590 Närsäkkälä
3321866-3
Tietosuojaseloste