#ratsastusleiri #heppaleiri #esteleiri #yleisleiri #kesänkohokohta

RATSASTUSLEIRIT


Elämyksiä, iloa ja yhdessäoloa hevosten kanssa.

Tervetuloa viettämään unelmien leirikesää, missä aurinko paistaa, hymyt loistavat ja hevoset odottavat yhdessäoloa kanssasi. Kuparihumman leirikesässä on luvassa unohtumattomia elämyksiä, suuria tunteita, uuden oppimista, ikimuistoisia kokemuksia, uusia ystäviä ja mahtavia muistoja kotiin vietäviksi.

Ikimuistoinen leirikesä


Ratsastusleireillämme pääset ratsastamaan pienryhmissä, saat yksilöllisempää ja innostavaa opetusta kehityksesi tueksi. Leirien ratsastustunnit pitävät sisällään monipuolista sisältöä ja suunnittelemme tunnit aina huomioiden leiriläisten tavoitteet ja toiveet. Yleisleireillä ratsastat este- ja kouluratsastusta, pääset kokemaan luonnontaikaa maastossa ja opiskelet mielenkiintoista teoriaa hevosista ja ratsastuksesta.

Heppaleireillämme pääset tutustumaan monin eritavoin hevosten ja ponien maailmaan, voit kokeilla ratsastuksen lisäksi poniagilityä tai saatat jopa päästä seikkailulle hevosystäväsi kanssa. Tämä leiri on täynnä hauskoja hetkiä, oppimista ja ennen kaikkea hevosrakkautta.

Erityinen Humma -leirillä sinut otetaan vastaan juuri sellaisena kuin olet. Leirillä jokainen osallistuja on ainutlaatuinen ja jokainen päivä on täynnä ihmeitä hevosten parissa!

Aikuinen&Lapsi -leiri on täynnä hyvinvointia ja hevosia. Pääset vahvistamaan yhteyttä läheisesi kanssa ja kokemaan unohtumattomia elämyksiä hevosten kanssa. Tulette luomaan yhdessä muistoja, jotka säilyvät ikuisesti. 

Leirien sisältö vaihtelee leirin teemasta ja kestosta riippuen, voit tutustua niihin tarkemmin leirikalenterissa.

Kaikilla leireillä toimintamme on aina Kuparihumman arvojen mukaista ja pidämme tärkeänä ilolla oppimista, kiireetöntä ja hyväksyvää ilmapiiriä, positiivista ja kannustavaa ohjausta sekä sosiaalisten taitojen vahvistamista. Leirejämme ohjaavat lämminhenkiset kokeneet hevos- ja sosiaalialan ammattilaiset. Olemme vakuuttaneet leiriläiset tapaturmien varalta.

Leireillemme voit osallistua myös oman hevosen tai ponin kanssa. Tiedustele lisää joko info@kuparihumma.fi tai 044 722 67 03.  

Majoitus


Leirillä majoitut Kuparihumman Tilan päärakennuksessa, leiriläisille varustetuissa 2-6 hengen huoneissa. Päärakennuksesta löytyy ylä- ja alakerrasta WC sekä leiriläisten käytössä on suihkutilat. Ruokailu tapahtuu päärakennuksen isossa tupakeittiössä, jonne voit myös varata jääkaappiin halutessasi omia tarvittavia eväitä välipalaksi. Leirit sisältävät päivittäin aamu- ja iltapalan, lounaan sekä päivällisen.

Kuparihumman Tilan omasta rannasta löytyy puulämmitteinen sauna, joka lämmitetään leiriläisille säiden salliessa. Pyhäjärven kirkasvetisessä rannassa on mukava käydä pulahtamassa uimassa ja virkistäytymässä hikisen ratsastustunnin jälkeen.

Tule kokemaan hevosmaailman taika kanssamme – odotamme innolla yhteisiä hetkiä hevosten ja ratsastuksen parissa!

Ratsastusta ja hyvinvointia.

Leireistämme sanottua


Hyvät ohjaajat!

Kivat tunnit ja opin paljon uutta!

Hyvää ruokaa!

Leirikaste oli tosi kiva!

Hyvät hevoset ja opetus!

Teoriatunnista oppi paljon!

Miten pääsen mukaan?


Oletko valmis varaamaan paikkasi unohtumattomalle hevosleirille kesäksi? Tässä muutamia yleisiä ohjeita, leirille ilmoittautumisesta, saapumisesta, varausmaksun suorittamiseen ja paikkasi varmistamiseen: 

Leirille ilmoittautuminen

Leireille ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeen kautta. Lähetämme ilmoittautumisesta vahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai mikäli kyseisen leirin paikat ovat jo täyttyneet tiedon jonotusmahdollisuudesta.

Mikäli joudut perumaan osallistumisen leirille, ilmoita viipyilemättä suoraan joko info@kuparihumma.fi tai puhelimitse 044 722 6703.

Leirille saapuminen

Leireille voit saapua myös julkisia kulkuneuvoja käyttäen. Lähin juna-asema ja linja-autoasema sijaitsevat Kiteellä. Jos saavut junalla tai linja-autolla, ilmoita meille ajoissa info@kuparihumma.fi tai 044 722 6703 niin järjestämme sinulle kyydin veloituksetta perille saakka.

Leirien aikataulut vaihtelevat leireittäin, joten leirikalenterista löytyvistä  kuvauksista voit tutustua valitsemasi leirin saapumis- ja päättymisaikatauluihin.  Lisäyöpyminen on mahdollista järjestää, mikäli saapumis- tai lähtemisaikatauluissa on haasteita. Lisäyöpymisen hinta on 30€/hlö. Ota yhteyttä info@kuparihumma.fi tai 044 722 67 03 mikäli lisäyöpymiselle tarvetta.

Leirimaksut

Leirien varausmaksu on 100€, jolla varmistat paikkasi leirillä. Varausmaksu sisältyy leirin hintaan. Varausmaksu maksetaan leirille ilmoittautumisen jälkeen, saat laskun ja ohjeet ilmoittamaasi sähköpostiin. Mikäli varausmaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä vapautuu paikka seuraavalle jonossa olevalle. Varausmaksu palautetaan vain ja ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisen todistusta vastaan, mikäli pääsy leirille on estynyt.

Leirin loppumaksusta saat laskun lähempänä leirin ajankohtaa. Loppumaksun voit maksaa useammassa erässä halutessasi. Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen leirikyselyn täydennettäväksi leirille osallistujan kanssa sekä leirikirjeen, joka sisältää lisätietoa mitä tarvitset leirille mukaan, aikatauluista sekä leiriohjelmasta. 

Kun varausmaksu on suoritettu ja paikkasi on vahvistettu, voit alkaa odottaa innolla vuoden kohokohtaa!  

Lisätietoja

Mikäli sinulle herää kysymyksiä leirien sisällöstä, aikatauluista, leirin soveltuvuudesta, voit rohkeasti ottaa ensin yhteyttä Emiliaan joko emilia@kuparihumma.fi tai 044 722 67 03 (myös WA). Avustamme ilo mielin kaikissa leireihin liittyvissä asioissa. 

Varaa paikkasi kesäleirille

Heräsiko kysyttävää leireistä?


Ole hyvä ja jätä yhteystietosi tai kysy lisää, otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme. Kiireellisissä asioissa tavoitat parhaiten puhelimitse tai Whatsapp-viestillä.

OTA YHTEYTTÄ

KUPARIHUMMA OY 

Hakolahdenniementie 1,
82590 Närsäkkälä
3321866-3
Tietosuojaseloste