RATKAISUKESKEINEN 
NEUROPSYKIATRINEN
VALMENNUS


Neuropsykiatrinen valmennus on tuki- ja kuntoutusmuoto, jolla pyritään vahvistamaan henkilön toimintakykyä arjessa, jota neuropsykiatriset vaikeudet haastavat.

Kuparihumman neuropsykiatrisen valmennuksen lähtökohtana on ratkaisukeskeisyys, jolloin yhteinen työskentely keskittyy nykyhetkeen ja tulevaisuuteen. Neuropsykiatrinen valmennus sopii kaikille, ikään katsomatta, jokaisen valmennuspolun ollen omannäköisensä. Valmennus ja ohjaus voivat kohdentua myös erilaisiin yhteisöihin kuten perheeseen tai koululuokkaan.

Ratkaisu löytyy sinusta


Asiakas on oman elämänsä paras asiantuntija ja jokaisella on ratkaisun avaimet hallussaan. Usein kuitenkin tarvitaan apua niiden löytämiseksi ja käyttöönottoon. Neuropsykiatrinen valmennus on prosessi, jossa tuodaan näkyväksi asiakkaan kyvyt, voimavarat ja vahvuudet, joiden päälle on hyvä rakentaa kuvaa itsestään ja löytää tukea arjen haasteisiin. Valmentaja voi olla apuna esimerkiksi sisäisten esteiden poistamisessa, uskomusten muuttamisessa tai uuden taidon oppimisessa. Neuropsykiatrinen valmennus voidaan myös toteuttaa kokonaan HAASTE -toimintamallilla, jolloin arkea vaikeuttaa yksilön haastava käyttäytyminen.

Luonto- ja eläinavusteisuus


Valmennusprosessimme ohjaavia arvoja ovat toiminnalliset ja luovat menetelmät sekä luonto- ja eläinavusteisuus. Valmennus tapahtuu pääasiassa asiakkaan omassa elinympäristössä, kuten koulussa, kotona tai sen läheisyydessä. Eläinavusteisia valmennuskertoja yksittäisenä käyntinä tai tarpeen mukaisesti on mahdollista järjestää maatilaympäristössä hevosten ja muiden eläinten lähellä sekä luonnon helmassa.

Ryhmämuotoinen valmennus


Ryhmämuotoisessa neuropsykiatrisessa valmennuksessa sovelletaan sosiaalisen kyvykkyyden (ART -Aggression Replacement training®) -menetelmää. Ryhmämuotoinen valmennus soveltuu nuorille, joilla on haasteita sosiaalisissa tilanteissa ja tunnesäätelyssä. Valmennuksen tavoitteena on vahvistaa nuoren prososiaalista käyttäytymistä toiminnallisten harjoitusten kautta. Painopisteinä ovat moraalisen ajattelun kehittyminen, itsehillinnän vahvistuminen sekä sosiaalisten taitojen harjoitteleminen. Ryhmän suositeltava osallistujamäärä on 4-6 nuorta.

Miten neuropsykiatriseen valmennukseen pääsee?

Kuka tahansa voi tulla valmennukseen itse maksavana asiakkaana, emme tarvitse tai kysy diagnoosia.

Valmennukset


NEUROPSYKIATRINEN YKSILÖVALMENNUS

Valmennus tapahtuu asiakkaan omassa arkiympäristössä.

LUONTO- JA ELÄINAVUSTEINEN NEUROPSYKIATRINEN VALMENNUS

Valmennus tapahtuu eläinavusteisella tilalla tai luonnossa.

NEUROPSYKIATRINEN VERKKOVALMENNUS

Valmennus tapahtuu verkossa etäyhteyden välityksellä.

RYHMÄMUOTOINEN NEUROPSYKIATRINEN VALMENNUS

Pienryhmässä (4-6) toteutettava valmennus.

VANHEMPAINOHJAUS

Vanhemmille tarkoitettu tukea antava ohjaustuokio joko etäyhteydellä tai lähitapaamisena.

VALMENNUS- JA KOULUTUSPAKETIT

Yksilöllisen tarpeen mukaan suunnitellut valmennus-, tuki- tai koulutuspaketit. Kysy lisää!

Oletko kiinnostunut valmennuksesta tai koulutuksesta?


Ole hyvä ja jätä yhteystietosi tai kysy lisää, otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme. Kiireellisissä asioissa tavoitat parhaiten puhelimitse tai Whatsapp-viestillä.

OTA YHTEYTTÄ

KUPARIHUMMA OY 

Hakolahdenniementie 1,
82590 Närsäkkälä
3321866-3
Tietosuojaseloste