KOULUTUKSET


Kuparihumma tarjoaa koulutusta ja konsultaatiota, vanhemmille, ammattilaisille, yrityksille, yhteisöille, sivistys-, sosiaali- tai nuorisopalveluille.

Koulutusta ja konsultaatiota lähiopetuksena tai etäyhteydellä mm. Lapset Puheeksi® -menetelmään ammattilaisille tai neuropsykiatristen piirteiden parissa työskenteleville. 

Kysy lisää niin suunnitellaan tarpeita vastaava kokonaisuus!

Lapset Puheeksi®-menetelmäkoulutus


Tarjoamme Lapset Puheeksi® -menetelmäkoulutusta sekä palveluiden työtekijöille (18h) että kehitysympäristöjen työntekijöille (12h). Koulutus voidaan toteuttaa lähikoulutuksena Pohjois-Karjalan alueella tai etänä Teamsin välityksellä, jolloin koulutus ei ole paikkakuntaan sidoksissa.

Lapset Puheeksi® on vahvuusperustainen menetelmä, joka auttaa rakentamaan yhteistä ymmärrystä lapsen arjesta ja vahvistamaan lasten ja perheiden pärjäävyyttä elämän isoissa tai pienissä muutoksissa tai haasteissa. Menetelmäosaamisen kautta avautuu myös ymmärrys perhelähtöisestä monitoimijaisesta yhteistyöstä Lapset Puheeksi® -neuvonpidon avulla.

Koulutuksen jälkeen työntekijä ymmärtää menetelmän taustateorian sekä keskeiset käsitteet ja on valmis hyödyntämään menetelmää omassa työssään lasten, nuorten ja perheiden tukemiseksi. Lapset puheeksi® -menetelmä koostuu lapset puheeksi - keskustelusta sekä tarvittaessa neuvonpidosta. Koulutuksesta lisätietoa Mieli ry:n sivuilla Lapset puheeksi® -menetelmäkoulutus - MIELI ry

Ota yhteyttä ja kysy lisää koulutuksesta.

Koulutukset ja konsultaatio


LAPSET PUHEEKSI® -MENETELMÄKOULUTUS

Koulutusta ammattilaisille lähiopetuksena tai etäyhteydellä.

NEPSY-PIIRTEET

Koulutusta neuropsykiatristen piirteiden parissa työskenteleville.

KONSULTAATIO

Voit varata ajan konsultaatioon.

VANHEMPAINOHJAUS

Vanhemmille tarkoitettu tukea antava ohjaustuokio joko etäyhteydellä tai lähitapaamisena.

Oletko kiinnostunut valmennuksesta tai koulutuksesta?


Ole hyvä ja jätä yhteystietosi tai kysy lisää, otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme. Kiireellisissä asioissa tavoitat parhaiten puhelimitse tai Whatsapp-viestillä.

OTA YHTEYTTÄ

KUPARIHUMMA OY 

Hakolahdenniementie 1
82590 Närsäkkälä
3321866-3
Tietosuojaseloste