HUMMA I - pienin askelin alkuun

16.09.2023

HUMMA I -ryhmä on tarkoitettu hevos- ja ratsastusharrastuksesta kiinnostuneille 7-9-vuotiaille lapsille, joilla ei ole aiempaa kokemusta tai vain vähän kokemusta. Ryhmän tavoitteena on oppia perusasioita hevosten ja ponien käsittelystä sekä ratsastamisesta. HUMMA I pitää sisällään monenlaista toimintaa ja elämyksiä, opettelemme toimimaan ponien ja hevosten kanssa turvallisesti, samalla harjoittelemme tärkeitä kaveritaitoja ja ryhmässä toimimista. 

Keskitymme ensin opettelemaan tärkeitä hevostaitoja, kuten taluttamista, harjausta, varusteita ja varustamista sekä sitä, mitä ponit ja hevoset meille toiminnallaan kertovat. Ryhmän edetessä pyrimme jäsenten valmiuksien ja tason mukaan nousemaan ratsaille ja aloittamaan talutuksessa ratsastuksen ensiaskeleiden opettelua, kuten ohjaamista, apujen käyttöä, istuntaa ja hevosen askellajeja.

Kokoonnumme perjantaisin 2 kertaa kuukaudessa.

15.9
29.9
13.10
27.10
17.11
24.11
8.12
15.12

Kesto 12h

Hinta 250€/lapsi

Ryhmään mahtuu 6 osallistujaa, voit ilmoittaa halukkuutesi osallistua ryhmään alla olevan lomakkeen kautta tai ottamalla yhteyttä Emiliaan, joko soittamalla 0447226703 tai WhatsApp-viestillä.

Kaikki toimintamme on aina Kuparihumman arvojen mukaista ja pidämme tärkeänä ilolla oppimista, kiireetöntä ja hyväksyvää ilmapiiriä, positiivista ja kannustavaa ohjausta sekä sosiaalisten taitojen vahvistamista. Ryhmää ohjaavat kokeneet hevos- ja sosiaalialan ammattilaiset.

Ratsastuksen taitotasot

Ilmoittautuminen

Varaa paikkasi ajoissa, täytämme ryhmät ilmoittautumisjärjestyksessä.
Olemme sinuun yhteydessä lomakkeen lähettämisen jälkeen.

OTA YHTEYTTÄ

KUPARIHUMMA OY 

Hakolahdenniementie 1,
82590 Närsäkkälä
3321866-3
Tietosuojaseloste