~ Kohtaa, koe ja kasva ~

Hyvinvointia luonnosta, hevosista ja yhdessä oppimisesta.

AJANKOHTAISTA


Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Täällä jaamme tuoreimmat kuulumisemme,  kiinnostavimmat blogitekstimme sekä tulevat tapahtumamme! Haluamme jakaa kanssasi inspiraatiota, tietoa ja ajankohtaisia aiheita, jotka liittyvät toimintaamme. Pysy ajan tasalla seuraamalla säännöllisesti päivittyvää osiotamme.

Viimeiset leiripaikat nyt ystäväkamppiksella. Varaa leiripaikka yhdessä ystävän kanssa niin saatte -10% alennuksen, molemmille -5% leirihinnasta! Etu voimassa toukokuun loppuun saakka.

Järjestämme lauantaina 11.5.2024 klo 12-15 avointen ovien päivän Kuparihumman Tilalla! Tule viettämään päivää kanssamme ja nauttimaan monipuolisista hevosaiheisista aktiviteeteista.

Suurin osa lasten ja nuorten kanssa työskentelevistä varmasti jakaa kanssani seuraavan ajatuksen, jota voi myös huoleksi kutsua. Viimeisten viiden vuoden aikana on tapahtunut muutos, johon on pikaisesti reagoitava: lasten ja nuorten hyvinvointi on heikentynyt.

Oletko kisauraa aloitteleva ratsastaja tai kiinnostaisiko kilpaileminen ehkä tulevaisuudessa? Järjestämme Kohti Kilpailuja -kurssin, joka on suunniteltu kaikille, jotka haluavat astua kilparatsastuksen jännittävään maailmaan ja viedä ratsastustaitojen kehittämisen uudelle tasolle. Kurssi sopii myös hyvin aloitteleville kilpailuissa...

Tervetuloa viettämään unelmien leirikesää, missä aurinko paistaa, hymyt loistavat ja hevoset odottavat yhdessäoloa kanssasi. Kuparihumman leirikesässä on luvassa unohtumattomia elämyksiä, suuria tunteita, uuden oppimista, ikimuistoisia kokemuksia, uusia ystäviä ja mahtavia muistoja kotiin vietäviksi.

Haluatko viettää joululomalla hauskan toiminnallisen päivän tallilla, oppien samalla hevosista ja kokemalla ikimuistoisia elämyksiä yhdessä ystävien?

Tervetuloa viettämään syyslomaa Kuparihumman Tilalle sunnuntaista tiistaihin 15.-17.10.2023 (3pv). Järjestämme monipuolisen yleisleirin, joka voidaan myös toteuttaa osallistujien toiveesta suuntautuen tiettyyn ratsastuksen lajiin/teemaan. Yleisleiri soveltuu HUMMA D-C tasoisille ratsastajille, joilla on jo hieman kokemusta ratsastuksesta.

HUMMA I -ryhmä on tarkoitettu hevos- ja ratsastusharrastuksesta kiinnostuneille 7-9-vuotiaille lapsille, joilla ei ole aiempaa kokemusta tai vain vähän kokemusta. Ryhmän tavoitteena on oppia perusasioita hevosten ja ponien käsittelystä sekä ratsastamisesta. HUMMA I pitää sisällään monenlaista toimintaa ja elämyksiä, opettelemme toimimaan ponien ja...

Kuparihumman syyskauden vakiotunnit käynnistyvät maanantaina 4.9.2023. Ratsastustunnit saatavilla maanantai, tiistai ja torstai, vakiotunnilla ratsastat (1 kerran viikossa tai useammin) tietyssä ryhmässä ja voit hankkia sarjakortin, jolloin tuntihinta tulee edullisemmaksi.

Vieras paikka ja uudet ihmiset. Jännittää, ahdistaa ja pelottaa. Uuden harrastuksen aloittaminen tai ennestään tuntemattomaan toimintaan osallistuminen voi joillekin lapsille tuntua liian vaikealta. Aiempi kokemus ryhmän ulkopuolelle jäämisestä tai sosiaalisten tilanteiden jännittäminen voi luoda esteen, joka voi tuntua liian korkealta...

OTA YHTEYTTÄ

info@kuparihumma.fi

KUPARIHUMMA OY 

Hakolahdenniementie 1,
82590 Närsäkkälä
3321866-3
Tietosuojaseloste