ERITYINEN HUMMA -ryhmä

02.09.2023

Vieras paikka ja uudet ihmiset. Jännittää, ahdistaa ja pelottaa. Uuden harrastuksen aloittaminen tai ennestään tuntemattomaan toimintaan osallistuminen voi joillekin lapsille tuntua liian vaikealta. Aiempi kokemus ryhmän ulkopuolelle jäämisestä tai sosiaalisten tilanteiden jännittäminen voi luoda esteen, joka voi tuntua liian korkealta ylitettäväksi. Kaikki lapset ja nuoret kuitenkin ansaitsevat mahdollisuuden uusille kokemuksille, joiden kautta voi löytyä myös uusi harrastus.

Erityinen humma on matalan kynnyksen ryhmä hevos- ja ratsastusharrastuksesta kiinnostuneille erityistä tukea tai rohkaisua tarvitseville. Turvallisessa talliympäristössä harjoitellaan hevostaitoja ja samalla kehittyvät myös ne tärkeät sosiaaliset taidot ja oman toiminnan ohjaus yhteisen tekemisen ja rutiinien kautta. Jokainen lapsi otetaan vastaan yksilönä, omine vahvuuksineen ja kaikki huomioidaan toiminnassa tasavertaisesti. Toiminta pitää sisällään monenlaista hevosiin liittyvää ryhmän ja lasten yksilöllisten valmiuksien mukaisesti. Suunnattu 8-12 -vuotiaille.

Kokoonnumme joka kuukauden ensimmäinen lauantai.
2.9
7.10
4.11
2.12

Kesto 6h

Hinta 150/lapsi

Ryhmään mahtuu 4 osallistujaa, voit ilmoittaa halukkuutesi osallistua ryhmään alla olevan lomakkeen kautta tai ottamalla yhteyttä Karoliinaan, joko soittamalla 0447465463 tai WhatsApp-viestillä.

Kaikki toimintamme on aina Kuparihumman arvojen mukaista ja pidämme tärkeänä ilolla oppimista, kiireetöntä ja hyväksyvää ilmapiiriä, positiivista ja kannustavaa ohjausta sekä sosiaalisten taitojen vahvistamista. Ryhmää ohjaavat kokeneet hevos- ja sosiaalialan ammattilaiset.

Jokainen lapsi on meille erityisen tärkeä.

Ilmoittautuminen

Varaa paikkasi ajoissa, täytämme ryhmät ilmoittautumisjärjestyksessä.
Olemme sinuun yhteydessä lomakkeen lähettämisen jälkeen.

OTA YHTEYTTÄ

KUPARIHUMMA OY 

Hakolahdenniementie 1,
82590 Närsäkkälä
3321866-3
Tietosuojaseloste