VAKIORYHMÄT

Ratsastuksen vakiotunnit kevätkaudella starttaavat 8.1.2024

Ratsastustunnit saatavilla jokaisena arkipäivänä, vakiotunnilla ratsastat (1 kerran viikossa tai useammin) tietyssä ryhmässä ja voit hankkia sarjakortin, jolloin tuntihinta tulee edullisemmaksi.

Ratsastamme pienryhmissä, jolloin opetus on yksilöllisempää ja kehittyminen usein nopeampaa. Käytössämme on osaavia hevosia ja poneja. Ratsastustunnit sisältävät monipuolista sisältöä, pyrimme aina huomioimaan myös ratsastajien toiveita tai tavoitteita tuntien sisällön suhteen.

Meille on tärkeintä ratsastajien turvallisuus, oppimisen ja onnistumisen kokemukset, joten vakiotuntien ryhmät pyritään suunnittelemaan ratsastajien aiemman taitotason mukaisesti. Tarjolla on ryhmiä koulu- tai esteratsastukseen aina vasta-alkajista edistyneemmille. Meillä jokainen kehittyy ja etenee aina omien kykyjen mukaisesti, joten jokaiselle löytyy varmasti oma ryhmä, olethan rohkeasti yhteydessä niin suunnitellaan sinulle sopiva ryhmä.

Lisäksi tarjolla aina ajanvarauksella yksityistunteja, korvaustunteja, kertakäyntejä tai lisäryhmiä, ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on mielessä joku tietty ajankohta tai vaikka oma ryhmä ystävän kanssa.

Tutustu Kuparihumman ratsastuksen taitotasoihin tästä niin löydät oman tasoryhmäsi tai ota yhteyttä Emiliaan niin suunnitellaan yhdessä. 

Varaa aika ratsastustunnille

Ajankohtaista


Viimeiset leiripaikat nyt ystäväkamppiksella. Varaa leiripaikka yhdessä ystävän kanssa niin saatte -10% alennuksen, molemmille -5% leirihinnasta! Etu voimassa toukokuun loppuun saakka.

Järjestämme lauantaina 11.5.2024 klo 12-15 avointen ovien päivän Kuparihumman Tilalla! Tule viettämään päivää kanssamme ja nauttimaan monipuolisista hevosaiheisista aktiviteeteista.

Suurin osa lasten ja nuorten kanssa työskentelevistä varmasti jakaa kanssani seuraavan ajatuksen, jota voi myös huoleksi kutsua. Viimeisten viiden vuoden aikana on tapahtunut muutos, johon on pikaisesti reagoitava: lasten ja nuorten hyvinvointi on heikentynyt.

OTA YHTEYTTÄ

KUPARIHUMMA OY 

Hakolahdenniementie 1,
82590 Närsäkkälä
3321866-3
Tietosuojaseloste